1.ID Konta: s
2.Nick: Reason
3.Level: zacząłem
4.Dlaczego Ty? Bo umiem pracować w grupie,nie wyzywam znam komendy nie bawię się komendami itp
5.Dodatkowe Informacje: 14 lat imię: Tomasz coś o mnie - spokojny - kreatywny - zrównoważony
Okrutny
Witam.
ID konta: headshot12
2:Nick:8ShouldeRs
3.Level:Jak narazie 1 ale dzis myślę ze bedzie większy.
4.Dlaczego ty:Znam sie na metinie,bardziej na privach niż polskim.W metina gram 5 lat.Potrafie edytować npc.np: zmieniać ceny,dawać GM i wiele wiele innych.
5.Dodatkowe Informacje: Mam 15 lat.Bardzo lubie sport w szczególności pływanie. Na imię mam Rafał,jestem szalony lubię wyzwania.
1.ID Naer
2.Nick Naer
3.Level: nie moge wejsc na hamachi
4.Dlaczego chcialem sie nauczyc adminowania co i jak nie jestem konfliktowy umie dzialac w grupie przynajmniej grac w grupie umiem to nie tosamo ale zawsze cos jestem cichy nie wurgalny < problem z pisownoscia > spokojny
5. mam 15 lat prawie 16
1.Id:kuba123
2.Nick:Peja
3.Level:1 dopiero zaczolem g
4.Zawsze chcialem zostac GameMasterem na pozadnym servie bylem juz na kilku ale padly po tygodniu ;/ nie jestem wuglarny jestem pomocny
5.mam 14 lat i mam dysortografie wiec prosze o niezwracanie uwagi na ortografie
Id:mozilla09
Nick: Slazak
3: Lvl 1 Przez Świętą nie mam czasu na gre...
4: Znam Pare dobrych komend na skille dla innych graczy itp. Pisze Biegle na klawiaturze wiec nie bedzie problemu z szybkim wbijaniem skilli. Spam wyzwiska i sh oczywiście zgłaszam ''GA''
5:Mam 16 lat. Uwielbiam biegać na większe dystanse jeździć rowerem przed komputerem spędzam ok. 3-4H kocham gre metin2 oczywiście na początku to byl PL ale po wbiciu 65lvl znudziła mi sie gra mentalem. Nie bylo kasy na Is itp. Przeniosłem sie na Prywatne Serwery na Dedyku. Teraz Gram na hamachi i bardzo sie z tego ciesze
Mysle że moje podanie zostanie dobrze rozstrzygnięte:)
Pozdrawiam Slazak
1. ID - jeszcze niestety nie dostałem konta
2. Nick : Jeżeli będzie wolny to Fifolski / 69
3. Lvl - 0 ?
4. O Metinie wiem prawie wszystko Na MPC stworzyłem wiele poradników odnośnie gry. Sam jestem administratorem małego osiedlowego serwera. Jestem asertywny, potrafie rozmawiać z graczami. Lubie pomagać
Szamanem grałem zawsze, dlatego wiem co jest dla niego dobre
5. Mam już 18 wiosen na karku. Moje doswiadczenia z prywatnymi serwerami sięgają czasów pierwszych longju. GMowanie to też dla mnie żadna nowość. Z globlnych metinów pogrywałem tylko na US, polski metin jakoś nie potrafił mnie zatrzymać dłużej niż 2 tygodnie. Myśle że przyda Ci się doświadczony gracz z wysokim poziomem kultury. Pozdrawiam i do zobaczenie w grze. Filip (Fifolski MPC)
PS. Kontakt : 2302286
Ostatnio edytowany przez Fifolski (2009-12-25 11:51:36)